Startpagina » NIEUWS » Motoren & Bagage » Touratech-upgrades voor de Pan America

Touratech-upgrades voor de Pan America

Bij het scouten van de Adventure Country Track door de Pyreneeën kon het Touratech testteam zichzelf ervan overtuigen dat de Pan America een serieuze speler op de markt voor reisenduro’s is. Tijdens deze ruige rit door de bergen werden talloze ideeën voor accessoires voor grote en kleine avonturen geboren.

Voor uitgebreide bescherming zorgt de combinatie van carterbeschermplaat en valbeugels. Het beschermingspakket wordt gecompleteerd door een radiator- en een uitlaatpijpbeschermer en een koplampbeschermer.

Voor het vervoer van bagage is het exclusieve ZEGA Evo X “Premium Edition” als speciaal systeem ontworpen. Naast de zwart geanodiseerde aluminium koffers, waarvan er eentje een uitsparing voor de uitlaat bevat, bevat deze set een zwart gecoate roestvrijstalen kofferdrager, twee hoogwaardige binnentassen en een complete set sloten.

Tal van andere accessoires die in de praktijk zijn geboren, vind je op de website.

Geef een reactie

x

Check Also

De grote Touratech-show

Dit jaar vindt het Touratech Travel Event eindelijk weer plaats in Niedereschach. Van 27 tot 29 mei staat alles in het teken van reislust, motorfietsen en accessoires.

Bescherm je KTM

Om te voorkomen dat off-roadgebruik krassen of deuken achterlaat, heeft Touratech een serie hoogwaardige beschermers ontwikkeld.