EICMA 2016: De nieuwe Street Scrambler

Triumph Street Scrambler

In oktober voegde het britse motormerk al vier nieuwe leden aan de Bonneville familie toe. Naast de T100, T100 Black, Street Cup en Bonneville Bobber presenteerde Triumph vandaag tijdens de EICMA in Milaan de nieuwe Street Scrambler.

Evenals de nieuwe Street Cup uit de Street Twin line- up van 2017, bouwt de compleet nieuwe Street Scrambler voort op het imago van de moderne en laagdrempelige pleziermotor dat aan de moderne Bonneville Street Twin kleeft. Daaraan voegt de Street Scrambler een flinke dosis veelzijdigheid en de iconisch ruige uitstraling van een Scrambler toe.

Vergelijkbare artikelen

De compleet nieuwe Street Scrambler is ontwikkeld om de stijl van de Scrambler zowel veelzijdiger als mooier te maken, met unieke kenmerken en details.

Net als de Street Twin bezit de Street Scrambler dezelfde moderne stijlprincipes van een Bonneville, met strakke lijnen, minimale carrosserie en moderne afwerking en prachtige details, zoals de elegante brandstoftank met afsluitbare dop, de zwarte, fraai vormgegeven motordeksels met het Triumph-logo en motorembleem, het enkelvoudige gasklephuis met aluminium afwerking en de kenmerkende uitlaatklemmen bij de cilinderkop.

De eersteklas afwerking van de complete Bonneville-lijn komt terug in de details, waaronder unieke motoremblemen, tanklogo’s van echt geborsteld aluminium, zwarte sierring voor de koplamp en prachtige wijzerplaten die zijn voorzien van machinaal gefreesd staal.

De compleet nieuwe Street Scrambler is leverbaar vanaf medio maart in drie kleurstellingen: Jet Black, Matt Khaki Green en Korosi Red en Frozen Silver met handgeschilderde sierlijnen in jet black en unieke emblemen op de tank.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button