Startpagina » NIEUWS » We treffen elkaar… op de Motorbeurs!

We treffen elkaar… op de Motorbeurs!

motorbeurs-show

Volgende week opent de Motorbeurs 2016 in Utrecht zijn deuren. Het grootste event voor motoren, kleding en accessoires van Nederland vindt dit jaar van 18 tot 21 februari plaats in de Jaarbeurs. Natuurlijk is er veel aandacht voor vakanties op de motor, en daar mag ALPENTOURER niet ontbreken.

Samen met vele interessante partners staan wij ook weer op de Motorbeurs. Dit jaar vind je ons in hal 9, stand E041. Op deze centraal gelegen plek staan bovendien onze partner BikerBetten en talrijke motorvriendelijke hotels uit Duitsland. En rondom ons zijn bijna alle toonaangevende Nederlandse organisatoren van motorreizen verzameld.

68-atde1501-bekleidungOnze stand is dit jaar nog aantrekkelijker geworden. Natuurlijk hebben we vele edities van ALPENTOURER magazine bij ons. En je kunt een abonnement afsluiten met een leuke beurskorting. Naast de bekende boeken hebben we ook een première voor je: een gloednieuwe reisgids: de Toeratlas Alpen! Onze catalogus met lezersreizen en onze geliefde functionele motorkousen maken het aanbod op onze stand compleet.

Wat je ook zeker moet doen, is ons nieuwe ALPENTOURER teamjack passen. Dit functionele én stijlvolle motorjack is natuurlijk uitgevoerd in rood, en nu al een echte verkooptopper. In Utrecht is hij verkrijgbaar inclusief kosteloze verzending naar je thuisadres! Je kunt dus de hele dag op de beurs doorbrengen zonder dat je ermee hoeft te sjouwen.

Zien we je vanaf 18 februari in de Jaarbeurs in Utrecht? We hopen het van harte! Niet vergeten: hal 9, stand E041 bij ALPENTOURER – hét magazine voor motorvakanties!

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

ALPENTOURER 3/2019

In ALPENTOURER 3/2019 vind je reportages over België, het Nederlandse IJsselmeer en de Duitse Voralpen. Plus een rijtest over de Ducati Multistrada 950S.

ALPENTOURER 2/2019

In ALPENTOURER 2/2019 vind je reportages over Piemonte, het Bodenmeer, de helvetische 'Route 66' en het Appenzellerland. Plus een special over kamperen met de motor.