Startpagina » NIEUWS » Zet de motorfiets op de trailer

Zet de motorfiets op de trailer

Humbaur HKT

Trailers worden steeds populairder om naar de bestemming te reizen. En fabrikanten zoals Humbaur bieden een breed scala aan.

De gecombineerde familie- en motorvakantie, de passagier die het comfort tijdens de reis niet wil missen, de lange afstand naar de beoogde bestemming – het gebeurt steeds weer dat u uw motor (of zelfs meerdere) naar de door u gekozen bestemming wilt vervoeren. Een oplossing is het reizen per auto en aanhanger, bijvoorbeeld de flexibele Humbaur voertuigtransporter HKT.

Het hoogtepunt van de trailer is de verlaging van de laadruimte tot op straatniveau. De gepatenteerde zwenkas zorgt ervoor dat de laadruimte tijdens het zwenken tot op de weg wordt verlaagd en tegelijkertijd de spatborden naar boven zwenken. Het laden en lossen gaat snel en eenvoudig. Ramps zijn niet nodig, de aanhangerflap dient al als zodanig. Talrijke sjorpunten maken ook het vastzetten van de lading gemakkelijker. In combinatie met een wippertje kunnen één of meerdere motoren snel geladen en vastgezet worden, zelfs als je alleen bent.

De HKT kan verder worden uitgebreid. Verdere opties zijn beschikbaar in de keuze van zijwanden, vloer of accessoires zoals een gereedschapskist waarin de spanbanden ook kunnen worden gestouwd. Met in totaal tien verschillende modellen is de keuze in de Humbaur HKT-serie groot. Er zijn drie verschillende lengtes, twee breedtes en laadvermogens tussen 450 en 1430 kilogram beschikbaar. Iedereen vindt dus zeker het juiste model voor zijn eigen persoonlijke transportbehoeften.

Wil je geen nieuws meer missen? Schrijf u hier in
voor onze ALPENTOURER-nieuwsbrief!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

x

Check Also

Yamaha Ténéré 700 Rally Edition

Yamaha Ténéré 700: de geest van Dakar

De middenklasse Ténéré van Yamaha is geüpgraded naar de Ténéré 700 Rally Edition.

Alpentourer 4/2020

ALPENTOURER 4/2020

In ALPENTOURER 4/2020 vind je aantrekkelijke reportages over Duitsland en Oostenrijk. Plus een praktijktest over de Moto Guzzi V85TT.