MOTO-BUTLER DUO – de xl-toilettas voor motorreizigers

34,95

De MOTO-BUTLER DUO is de extra groot toilettas in de nieuwe retro-olijf kleurcombinatie met contrasterende oranje ritsen. Perfect voor je motor-vakantie …

Artikelnummer: WO5043OL Categorie: Tags: , ,

De MOTO-BUTLER DUO is de extra groot toilettas voor motorreizigers – perfect voor je motor-vakantie … De MOTO-BUTLER DUO is nu beschikbaar in de nieuwe retro-olijf kleurcombinatie met contrasterende oranje ritsen. Een coole look voor het avonturiersduo.

Ook de MOTO-BUTLER DUO is een zeer robuuste toilettas die je ook kunt ophangen. Daarin kan echter een goede 25 procent meer cosmetica veilig worden opgeborgen, genoeg voor lange motorreizen voor paren.

De MOTO-BUTLER DUO is voorzien van een stevige ophanghaak, 4 binnenvakken plus een binnentas en twee tasje met ritssluiting. Je verzorgingsproducten blijven netjes op hun plek en het zoeken naar die ene tube of flacon behoort dus tot het verleden.

De spiegel in de MOTO-BUTLER DUO is beveiligd tegen beschadigingen. Hij zit veilig in de tas maar kan naar wens ook worden verwijderd.

De MOTO-BUTLER DUO is zorgvuldig afgewerkt. Voor de sorteervakken is bijvoorbeeld robuust mesh gebruikt. En om te helpen voorkomen dat er iets breekt, is de MOTO-BUTLER DUO voorzien van polstering. Verzorgingsproducten doorstaan zo ook een uitdagende toertocht.

  • Afmetingen: 28 cm x 25 cm x 10 cm
  • inhoud: 4l
  • uitneembare spiegel
  • Ophanghaak
  • 4, met mesh beklede binnenvakken plus 1 binnentas
  • 2 binnentasje met ritssluiting
  • Boventas met ritssluiting
Gewicht 0,750 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Back to top button