Aanbieding!

Reislader 6.8 A met 5 usb-aansluitingen

25,00

Een lader met vijf usb-aansluitingen die tegelijkertijd twee smartphones, twee helmintercoms en een tablet via één stopcontact kan opladen.

Beschrijving

Op motorvakantie moet je vaak meerdere apparaten opladen in je hotelkamer: een smartphone, een helmintercom, een navigatie-apparaat en vaak ook nog een tabletcomputer. Maar tegenwoordig vind je in hotelkamers steeds minder stopcontacten. Deze usb-reislader met 5 aansluitingen is de oplossing, want je hoeft niet meer voor elk apparaat een aparte lader mee te sjouwen.

Bij de aankoop van zo’n gecombineerde oplossing is het belangrijk dat de reislader over voldoende uitgangsspanning beschikt om alle apparaten van voldoende stroom te kunnen voorzien. Veel goedkope laders kunnen dat niet. Deze slimme usb-lader is geschikt voor alle usb-apparaten. Hij kan tot 5 apparaten tegelijkertijd opladen. Bijvoorbeeld een smartphone, navigatie-apparaat, helmintercom, tablet, MP3-speler of digitale camera. Zelfs apparaten met een grote accu zijn weer snel klaar voor gebruik. Elk van de 5 aansluitingen levert tot 2,1 ampère, de totale stroomsterkte is 6,8 ampère. Zo kunnen bijvoorbeeld 2 smartphones, 2 helmintercoms en een tablet tegelijkertijd worden opgeladen. De accu wordt exact geladen en is optimaal beveiligd tegen overbelading.

  •  Snel en veilig door de slimme laadtechnologie (Smart Power): dynamische aanpassing van de laadstroom naar elke usb-aansluiting
  • Beveiligd tegen overbelading, overspanning, kortsluiting en oververhitting
  • Ingangsspanning: 100 – 240 V (ideaal voor op reis)
  • Uitgangsvermogen: 5 V, tot 2,1 A per usb-aansluiting (samen: max. 6,8 A)
  • Stroomverbruik bij volledig gebruik: tot 34 W, in stand-bymodus: 0,3 W
  • Compact en handzaam: 32,5 x 89 x 73 mm, 180 g

Extra informatie

Gewicht 0.650 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.