Startpagina » ALPENPASSEN

ALPENPASSEN

Dagelijks bijgewerkte informatie over de toegankelijkheid van meer dan 400 alpenpassen en alpenwegen in Duitsland (DE), Frankrijk (FR), Italië (IT), Oostenrijk (AT), Slovenië (SI) en Zwitserland (CH).

Alpenpassen overzicht

Dagelijks bijgewerkte informatie over de toegankelijkheid van meer dan 400 passen en bergwegen in de hele Alpen.

Lees meer »

Alpenpassen Duitsland

Dagelijks bijgewerkte informatie over de toegankelijkheid van alpenpassen en alpenwegen in Duitsland. Dit is een service van het Duitstalige ALPENTOURER portaal in samenwerking met ALPENPAESSE.de.

Lees meer »

Alpenpassen Frankrijk

Dagelijks bijgewerkte informatie over de toegankelijkheid van alpenpassen en alpenwegen in Frankrijk. Dit is een service van het Duitstalige ALPENTOURER portaal in samenwerking met ALPENPAESSE.de.

Lees meer »

Alpenpassen Italië

Dagelijks bijgewerkte informatie over de toegankelijkheid van alpenpassen en alpenwegen in Italië. Dit is een service van het Duitstalige ALPENTOURER portaal in samenwerking met ALPENPAESSE.de.

Lees meer »

Alpenpassen Oostenrijk

Dagelijks bijgewerkte informatie over de toegankelijkheid van alpenpassen en alpenwegen in Oostenrijk. Dit is een service van het Duitstalige ALPENTOURER portaal in samenwerking met ALPENPAESSE.de.

Lees meer »

Alpenpassen Slovenië

Dagelijks bijgewerkte informatie over de toegankelijkheid van alpenpassen en alpenwegen in Slovenië (SI). Dit is een service van het Duitstalige ALPENTOURER portaal in samenwerking met ALPENPAESSE.de.

Lees meer »

Alpenpassen Zwitserland

Dagelijks bijgewerkte informatie over de toegankelijkheid van alpenpassen en alpenwegen in Zwitserland. Dit is een service van het Duitstalige ALPENTOURER portaal in samenwerking met ALPENPAESSE.de.

Lees meer »