ALPENTOURER Benelux-editie

Over ons Benelux-editie

Het succesverhaal van de Duitstalige ALPENTOURER is kort en juist daarom zo opvallend: in nog geen drie jaar na de eerste special in mei 2006, is het kwaliteitsmagazine voor motortoertochten tussen de Alpen en de Adriatische Zee opgestegen tot de nummer twee in de Duitstalige tijdschriftenmarkt.

En sinds februari 2010 zetten we dit succesverhaal voort in Nederland en België: met de BeNeLux-editie van de ALPENTOURER.

Over ons: ALPENTOURER Benelux-editie is in Nederland en België in de betere tijdschriftenwinkel verkrijgbaar. Natuurlijk in dezelfde hoge kwaliteit als het Duitse voorbeeld. Met fascinerende tourreportages over de mooiste bestemmingen in Europa. Met nieuws en informatie over toermotoren, kleding en accessoires. Met events, hotels en nog veel meer tips voor het reizen op twee wielen. En met een speciale sectie op weekend en stopover tips rondom Nederland en België.

Succes ook met het Benelux-editie

De redactionele focus van ALPENTOURER richt zich op de verslagen van toerritten. De redactie let hierbij vooral op een gezonde mix tussen rijvaardigheidsaspecten enerzijds en culturele en culinaire belevingen anderzijds tijdens de toerritten. Begeleid door het internet­ portaal www.alpentourer.nl inclusief uitgebreide webshop en op facebook.com/alpentourer.nl met over 7.000 abonnees is onze hoogwaardig magazine het meest complete motor­- en toertochtentijdschrift in deze branche.

ALPENTOURER Benelux-editie is en blijft het enige magazine over Europese motorvakanties voor lezers in Nederland en Vlaanderen!


Wil je geen nieuws meer missen? Schrijf je hier in voor onze ALPENTOURER-nieuwsbrief!
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacybeleid.
Back to top button