GPS 2-2012: Duitsland | Alpen

atnl1202-duitsland GPS 2-2012


01-atnl1202-titel-200 GPS 2-2012GPS 2-2012: de beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 2/2012: toeren, tips en informatie over de duitse regio’s Zwarte Woud, Thüringen, Beieren, Saksen, Eifel, Franken en Sauerland. PLUS: 10 verborgene routes in den Alpen! Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden tussen waterkant en alpenrand!

Download GPS compleet Kopen


Downloads GPS 2-2012

10 verborgen pareltjes

Soms liggen ze verscholen tussen de bergen, soms zijn ze gewoon minder bekend. Wie van de gebaande Alpenroutes durft af te wijken, ontdekt verborgen pareltjes. Dit zijn onze 10 favoriete, opgesomd van oost naar west.

Vergelijkbare artikelen
Download GPS en kaart

Kers op de Schwarzwälder taart

Het Zwarte Woud is een geweldige bestemming voor een lang motorweekend. De kers op die Schwarzwälder taart is een dagje toeren in de buurregio Schwäbische Alb.

Download GPS en kaart

Duitse les in Thüringen

Op Duitse les in het hart van Duitsland: in Thüringen leer je alles over Goethe, Bach en andere grote jongens terwijl je geniet van de bochtige bergwegen.

Download GPS en kaart

Stuurwalhalla Franken

Alleen al de mooie stuurwegen in de Fränkische Schweiz maken Franken tot een geschikte weekendbestemming. En daarnaast heeft de Beierse streek ook spannende musea, stadjes met vakwerkhuizen en Frankisch bier.

Download GPS en kaart

Toscane in Duitsland

Italiaanse flair op maar zeshonderd kilometer van Utrecht: de Fränkische Schweiz in Beieren verwent motorrijders met een zachtglooiend landschap, lekker eten en bochten, bochten en nog eens bochten.

Download GPS en kaart

Zilver in Saksen

Op de motor door het land van kerstdecoraties, DDR-astronauten en zilvermijnen. En de Sächsische Schweiz verleidt ook nog eens met prachtige bouwwerken en uitstekende wijn.

Download GPS en kaart

Pruisen en Romeinen

In de Nederrijn, vlak over de grens, vind je allerlei sporen van het Romeinse Rijk. En ook de Pruisen hebben hun stempel op de streek gedrukt. Een geschiedenisles op de motor.

Download GPS en kaart

Langs stuwmeren

Water speelt in het Sauerland, een populaire motorregio vlakbij huis, een grote rol. Onderweg zie je het overal. In stuwmeren, beken, rivieren, en – als je pech hebt – ook als regen…

Download GPS en kaart

Rondom de ruige Karwendel

Een motorvakantie in de Beierse Alpen is pas compleet met een rit langs het Oosten­rijkse deel van het Karwendelgebergte. Het enige wat de motorpret kan bederven, zijn de moderne struikrovers die voor de leukste weggetjes tol vragen.

Download GPS en kaart

Vergelijkbare artikelen

Back to top button