GPS 4-2012: Albanië | Kroatië | Zuid-Tirol | Dolomieten

atnl1204-kroatie GPS 4-2012


01-at1204nl-titel-200 GPS 4-2012GPS 4-2012: de beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 4/2012 met toeren, tips en informatie over de moiste regio’s langs de Adriatische Zee: Kroatië, Slovenië, Montenegro, Servië en Albanië. PLUS: Zuid-Tirol en Dolomieten. Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden tussen waterkant en alpenrand!

Download GPS compleet Kopen

Downloads GPS 4-2012

Land van de Skipetaren

Voor een toertocht door Albanië is eerst een lange rit naar dat land door half Zuid-Europa nodig. Maar het is zeker de moeite waard – ook al vanwege de „Albanese Alpen“, zoals onze lezer Matthias Friedrich dit jaar zelf mocht ervaren.

Vergelijkbare artikelen
Download GPS en kaart

Cruise Croatia

Van Zagreb tot aan het zuidelijkste puntje van Dalmatië zou de reis gaan. Uitgerekend met een cruiser! Maar aan het slot waren – bijna – alle vooroordelen overwonnen.

Download GPS en kaart

Hartverkwikkend bochtenwerk

Van Leifers bij Bolzano naar Gais in het Pustertal is eigenlijk maar een klein stukje. Of je moet een prachtige omweg nemen over een paar van de mooiste Dolomietenpassen. Zoals Chef…

Download GPS en kaart

Fijne kustweg

De Kroatische kust presenteert zich uitermate gevarieerd. En de belangrijkste attracties bereik je het best tijdens een toertocht via een van de mooiste kustwegen ter wereld – de Jadranska Magistrala tussen Rijeka en Dubrovnik.

Download GPS en kaart

Over de bergkam

De hoofdkam van de Alpen is vaak een meteorologische grens. Op de vlucht voor vroege zomerse regenbuien in hun vaderland rijden Chef en broer O. over de kam naar Zuid-Tirol.

Download GPS en kaart

Vergelijkbare artikelen

Back to top button