GPS 1/2013: Alpen van A tot Z

atnl1301-lago-maggiore


01-atnl1301-titel-200De beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 1/2013: toeren, weekend-tips en informatie over de moiste regio’s in 6 alpenlanden Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Slovenië en Zwitserland. Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden tussen waterkant en alpenrand!

Download GPS compleet Kopen

Weekenddroom

Het wisselvallige weer in de Alpen kan een geplande motorvakantie flink verpesten. Maar de sfeervolle route tussen Salzburg en Graz is ook bij slecht weer goed te doen.

Vergelijkbare artikelen
Download GPS en kaart

Tirol Mitte voor bikers

De centrale ligging van vakantieregio Tirol Mitte, ook wel bekend als het Zonneplateau, biedt enkel voordelen. Alpentourer stippelde vier gevarieerde routes voor je uit.

Download GPS en kaart

Dwars door Zwitserland

Om het westen van Zwitserland te ontdekken, moet je er eerst zien te komen: de bergen vormen een geduchte hindernis. De prachtige passen onderweg maken echter alles goed, en leiden uiteindelijk naar de oever van het Meer van Genève.

Download GPS en kaart

De Alpen op hun strakst

Toegegeven, spectaculaire passen heeft de Duitse Alpenregio niet te bieden. Wel wemelt het er van de perfecte stuurwegen. En laten we eerlijk zijn: leuk hoeft toch niet altijd moeilijk te zijn?

Download GPS en kaart

Rijden in de lucht

Het is genieten op de 700 kilometer lange Route des Grandes Alpes. Zoveel zelfs dat hij twee keer zo lang wordt zonder dat je er erg in hebt.

Download GPS en kaart

Italiaanse drie-eenheid

Een toertocht rond het Lago Maggiore, het Meer van Lugano en het Comomeer neemt je mee naar een wereld waarin bergen en water samensmelten.

Download GPS en kaart

Zo simpel is het

Er even helemaal uit, je hoofd leeg maken, jezelf terugvinden. Niets is beter als je geplaagd wordt door stress. Onze tip: de rust die je zoekt vind je in een klein dal in Trentino.

Download GPS en kaart

De Alpen in het klein

In Slovenië, het kleine Alpenland met ongeveer twee miljoen inwoners, vinden motorrijders alles wat hun hartje begeert: hoge bergen met schitterende passen, wijde dalen die er om vragen om ontdekt te worden, en zelfs een pietepeuterig stukje van de Adriatische Zee.

Download GPS en kaart

Vergelijkbare artikelen

Back to top button