GPS 2/2015: 100 alpenpassen | Karinthië

GPS 2/2015 atnl1502-titelDe beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 2/2015: in Karinthië en de buurlanden Italië en Slovenië heb je de stuurwegen voor het uitzoeken. Ook hebben we een overzicht van de 100 (!) mooiste alpenpassen voor je samengesteld. En we verkennen de legendarische Großglockner Hochalpenstraße – telkens weer een belevenis! Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden in heel Europa!

Download GPS compleet Uitgave kopen

GPS 2/2015: Grenzenloos

In Karinthië zijn de klassieke paswegen als de Nockalmstraße of de Großglockner Hochalpenstraße één groot feest van bochten. Nog meer passenpareltjes vind je aan de andere kant van de Oostenrijkse grens, namelijk in Slovenië en Italië.

Download GPS en kaart

GPS 2/2015: Herfstfest

De ALPENTOURER Lezermeeting 2014 in Scheffau am Wilden Kaiser was een feest. Geweldig motorweer, toertochten over de mooiste alpenwegen en een locatie waarover iedereen enthousiast was. Wat wil je nog meer…? En rondje Großglockner!

Vergelijkbare artikelen
Download GPS en kaart

GPS 2/2015: 100 droompassen

Sinds 2009 nemen elke twee jaar honderden deelnemers deel aan de ALPENTOURER Passenmarathon. Speciaal voor iedereen die graag passen rijdt, zetten we in het magazine de 100 mooiste in de Alpen voor je op een rijtje. De gps-gegevens hebben we in een pdf voor je verzameld. Bovendien vind je de gegevens van elke pas op de kaart. Klik op de pas, en je ziet de naam en de coördinaten…

Download GPS (als PDF)


Vergelijkbare artikelen

Back to top button