Doe mee aan de ALPENTOURER Passenmarathon 2015!

wh_Grimselpass

Wachten hoeft niet meer: vanaf nu kun je je hier aanmelden voor de ALPENTOURER Passenmarathon 2015! 


[contact-form-7 id=”1856″ title=”Aanmelding voor de ALPENTOURER Passenmarathon 2015″]

Het Duitstalig roadbook dat je nodig hebt om de marathon te kunnen rijden, wordt naar alle deelnemers in Europa verzonden. In ALPENTOURER Benelux-editie 2/2015 vind je al wat informatie voor de vierde editie van ons populaire marathon-event. Maar eerst moet je je natuurlijk aanmelden. Dat kun je hier doen. De aanmeldtermijn start nu en geldt het hele seizoen 2015. Ook als je pas later in 2015 besluit om mee te doen, kan dat.

Maar wat misschien nog waardevoller is, zijn alle belevenissen die je onderweg meemaakt, en natuurlijk ook tijdens de planning vooraf. Alleen daarom al is het geweldig om mee te doen. En daar gaat het ons ook om: wij willen je alleen maar in beweging brengen, geheel volgens ons motto: kom van de bank af en spring in het zadel! Iedereen die de uitdaging van de ALPENTOURER Passenmarathon 2015 aanneemt, mag zichzelf een winnaar noemen. Naast de hoofdprijzen delen we ook nog vele andere prijzen uit. Die worden verloot onder iedereen die tot 31-10-2015 het ingevulde roadbook en de bewijsfoto’s naar ons opstuurt.

In 2015 loopt de marathon weer door vertrouwd gebied, namelijk de Alpen, uitgebreid met een uitstapje in het oosten naar een paar prachtige plekken in Kroatië. Als je dat combineert met een paar zuidelijke bestemmingen in Italië, kun je er een fantastisch ‘rondje langs de Adriatische Zee’ van maken. Dat klinkt niet slecht, of wel soms? In het westen doen we de Franse departementen Drôme en Ardèche aan, en zakken we waarschijnlijk ook nog af naar de Côte d’Azur. Het noordelijkste punt dat we in 2015 aandoen, is het Beierse Woud, misschien zelfs bij een bekend biker-trefpunt.

100 ROUTEPUNTEN

Iedereen met een motor kan deelnemen: in z’n eentje of als team. Een team mag uit maximaal vier deelnemers bestaan en moet alle routepunten gezamenlijk aandoen. Het is dus niet de bedoeling dat het ene teamlid de ene pas rijdt en het andere de andere pas… Dat zou oneerlijk zijn, en bovendien gaat het juist om het delen van ervaringen, het samen overwinnen van obstakels… kortom, het gaat om de teamspirit!

Als deelnemer heb je weer tot 31 oktober 2015 de tijd om zoveel mogelijk routepunten aan te doen. Bij elk punt maak je een bewijsfoto, en daarnaast willen we je weer verzoeken om ook een foto van het routepunt zelf te maken. Dus een ‘neutrale’ foto, zonder het logo van de ALPENTOURER Passenmarathon 2015 dat je nodig hebt als bewijs. Gewoon een leuke foto met jou erop, je motor… bedenk zelf maar iets leuks! Maak hem vanuit een aparte beeldhoek, ’s ochtends vroeg of juist in de avondschemering… En we zouden het ook erg leuk vinden als je onderweg een paar foto’s plaatst op onze Facebookpagina, en ons daar laat weten wat je belevenissen tot dan toe zijn. We zijn heel benieuwd!

Vergelijkbare artikelen

Back to top button