GPS 3/2015: Oost-Tirol | Luxemburg | Dolomieten

ATNL1503 GPS

atnl1503-titelDe beschikbare gps-gegevens van ALPENTOURER BENELUX 3/2015: In Oost-Tirol nemen we je mee op reis door de bergen en in het buurland Italië. De Dolomieten zijn ook een fantastische bestemming – evenals Rome. En Luxemburg is een geweldige tip voor het weekend. Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden in heel Europa!

 

Vergelijkbare artikelen
PRINT UITGAVE KOPEN DIGITAAL DOWNLOADEN Download gps compleet

Oost-Tirol – Berg en dal

Hoog boven het Pustertal en dan naar Zuid-Tirol, door het Antholzer Tal over het bijzondere Staller Sattel en als afsluiter de Kalser Glocknerstraße: we maken een afwisselende en veelzijdige toertocht.

Download gps

Oost-Tirol – De Dolomieten van alle kanten

Vanuit Oost-Tirol zijn drie indrukwekkende bergmassieven uitstekend te bereiken: naast de Lienzer Dolomieten, die vlak naast de deur liggen, vind je er de Karinthische Alpen en de Zuid-Tiroler Dolomieten. Dus hop! in het zadel want de bergen roepen je…

Download gps

Oost-Tirol – Over en door de bergen

Over de Großglockner Hochalpenstraße naar het noorden, een omweg naar het ‘Steinerne Meer’ en via de Felbertauernstraße weer terug naar de zon: hoeveel highlights kan een dag hebben?

Download gps

Luxemburg – Bij de buren

Luxemburg is een verrassend leuke bestemming voor een weekendtrip. De romantische dorpjes, kloven en slingerende riviertjes brengen zelfs de meest gevoelloze ziel in een romantische stemming…

Download gps

Dolomieten – Hemelse hoogten

De Dolomieten, de toverbergen van Italië, domineren het landschap in grote delen van Zuid-Tirol, Trentino en Veneto. Met hun dramatische pieken en spannende bergpassen vormen ze een droombestemming voor motorrijders.

Download gps

ALPENTOURER abonneren? Zeker: slechts € 22 voor 4 uitgaves. Klik hier!

ALPENTOURER jaarabo

Vergelijkbare artikelen

3 Opmerkingen

  1. Dag Stephan,
    In augustus 2016 heeft de PKN-Ommen motorclub een langweekend gepland in Luxemburg, de route in Alpentourer 3/2015 heb ik gedownload, ik ben nog opzoek naar een tweede route want het is een weekend van 1 dag heenreis, 2 dagen toeren in Luxemburg en 1 dag terugreis. Kan u mij een tweede route aanreiken.

    m.vr.gr. Gerhard Pieneman

  2. Ik heb de tour van luxemburg dit weekend gedaan het was een geweldige route
    ik had mij geen betere route kunnen bedenken

    Alpentourer bedankt voor deze geweldige route

Back to top button