Trending

Touratech Travel Event 2023

Het 18e Touratech Travel Event vindt plaats van 9 tot en met 11 juni 2023 in Niedereschach. Er worden vele duizenden motorreizigers verwacht.

In ongeveer twee decennia heeft het Touratech Travel Event zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste motorreisbijeenkomsten ter wereld. De unieke sfeer met veel internationale flair, beroemdheden en authentieke avontuurlijke geest trekt elk jaar tot 15.000 motorreizigers naar het Zwarte Woud.

Het Touratech Travel Event wordt traditioneel gekenmerkt door een uitwisseling van ervaringen op ooghoogte met veel bereisde adventure professionals, ontspannen praatjes, gemeenschappelijke tochten en veel plezier. Topsprekers zullen je reislust echt prikkelen met uitgebreide multivisiepresentaties op het grote podium.

Touratech Travel Event 2023

In talrijke gratis workshops kunnen bezoekers samen met gelijkgezinden hun avontuurlijke vaardigheden verbeteren. De onderwerpen variëren van motorbanden tot professionele GPS-navigatie. En je kunt ook je rijtechniek aanscherpen, want ook dit jaar zijn er hoogwaardige endurotrainingen met kundige instructeurs.

Een kijkje achter de schermen bij Touratech is mogelijk tijdens een bezichtiging van de fabriek. Een uitgebreid overzicht van het huidige aanbod aan reisenduro’s wordt geboden door de exposantenmijl op de hiervoor afgesloten weg voor het festivalterrein. Met BMW Motorrad, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Indian Motorcycle, Royal Enfield, Suzuki, Triumph en Yamaha hebben bijna alle belangrijke fabrikanten hun aanwezigheid aangekondigd. De adventure bikes kunnen in detail bekeken en ook getest worden.

Touratech Travel Event 2023

Talrijke Touratech-partners, waaronder Edelweiss Bike Travel, Enduro Center Mammutpark, Enduropark Hechlingen, Garmin, Metzeler, Rev’it! en Stadler bieden op hun infostanden inspirerende input voor de volgende motorreis.

Wie na al deze input de wind om de neus wil laten waaien, krijgt daartoe ook volop de gelegenheid op het Touratech Travel Event. De omgeving biedt fantastische motorroutes die individueel of als onderdeel van begeleide tochten gereden kunnen worden.

Een verscheidenheid aan eetkraampjes zal zorgen voor het welbevinden van de bezoekers, en ‘s avonds zorgt sfeervolle livemuziek voor vermaak. Wie het rustiger aan wil doen, kan zich ontspannen rond het kampvuur of de dag afsluiten met oude of nieuwe vrienden op de grote kampeerweide.

Touratech Travel Event 2023

Info over het Touratech Travel Event

Het Touratech Travel Event vindt plaats van 9 tot en met 11 juni 2023 rond het Touratech Hoofdkwartier in Niedereschach. Deelname en kamperen zijn gratis, rondleidingen en trainingen moeten vooraf worden geboekt.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button