Startpagina » NIEUWS » Hahntennjoch gesloten vanaf medio september 2018

Hahntennjoch gesloten vanaf medio september 2018

Het Hahntennjoch in Tirol, een van de populairste motorwegen in de Oostenrijkse deelstaat, is vanaf medio september tot het einde van die maand grotendeels afgesloten voor het verkeer vanwege wegwerkzaamheden. Zoals de lokale overheid in Imst al aankondigde, duren de werkzaamheden van 10-09-2018 tot 28-09-2018. De zuidelijke helling van Imst tot aan de pashoogte op de grens van het district krijgt een broodnodige nieuwe asfaltlaag.

Het gaat om het traject van km 4,75 tot km 13,295 tussen de lawineslagboom Linserhof en de pashoogte op de grens van het district. De weg is volledig afgesloten van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 19 uur. Als er niet wordt gewerkt, tussen 19 uur en 8 uur de volgende ochtend en tijdens de weekeinden, mag de L 246 worden bereden. Er gelden wel beperkingen en een snelheidslimiet. Gezien de omvang van de wegwerkzaamheden is dat echter nauwelijks aan te bevelen.

Dagelijks bijgewerkte informatie vind je zoals altijd hier op de website.

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Het nieuwe KTM Motohall

Het ruimteschip is geland: half mei opent het nieuwe bezoekers- en administratieve centrum van KTM zijn deuren.

Loibl-pas afgesloten vanwege steenslag

Na een aardverschuiving zal de belangrijke pasovergang tussen Oostenrijk en Slovenië naar verwachting tot medio juni voor het verkeer zijn afgesloten.