Startpagina » NIEUWS » Hahntennjoch gesloten vanaf medio september 2018

Hahntennjoch gesloten vanaf medio september 2018

Het Hahntennjoch in Tirol, een van de populairste motorwegen in de Oostenrijkse deelstaat, is vanaf medio september tot het einde van die maand grotendeels afgesloten voor het verkeer vanwege wegwerkzaamheden. Zoals de lokale overheid in Imst al aankondigde, duren de werkzaamheden van 10-09-2018 tot 28-09-2018. De zuidelijke helling van Imst tot aan de pashoogte op de grens van het district krijgt een broodnodige nieuwe asfaltlaag.

Het gaat om het traject van km 4,75 tot km 13,295 tussen de lawineslagboom Linserhof en de pashoogte op de grens van het district. De weg is volledig afgesloten van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 19 uur. Als er niet wordt gewerkt, tussen 19 uur en 8 uur de volgende ochtend en tijdens de weekeinden, mag de L 246 worden bereden. Er gelden wel beperkingen en een snelheidslimiet. Gezien de omvang van de wegwerkzaamheden is dat echter nauwelijks aan te bevelen.

Dagelijks bijgewerkte informatie vind je zoals altijd hier op de website.

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

timmelsjoch motormuseum uitgebrand

Motormuseum op de Timmelsjoch uitgebrand

Het motormuseum bij het tolstation aan de Timmelsjoch Hochalpenstraße, dat pas in april 2016 werd geopend en sindsdien veel bezocht is, is maandagmorgen vroeg uitgebrand.

GPS 2004

GPS 4/2020: Duitsland | Oostenrijk

De beschikbare gps-gegevens van ALPENTOURER 4/2020: toertochten in Duitsland en Oostenrijk.