ACT Kroatië is puur avontuur

Kort na de première van de bijbehorende video bracht het team van de offroad-avonturenclub ACT de zevende Europese onverharde track uit.

De opwinding was voelbaar toen eind november 2023 in een bioscoop in Keulen de wereldpremière van de nieuwe avonturenfilm “ACT Croatia” werd gevierd. Sinds Kerstmis is de ACT Kroatië-film gratis te bekijken op YouTube. Onlangs zijn ook de bijbehorende tracks gepubliceerd.

ACT KroatiëDie kunnen echter alleen door clubleden worden gedownload. Iedereen die deze of andere ACT-tracks wil uitproberen, is van harte uitgenodigd om lid te worden. Lidmaatschap kost vanaf 99 cent per maand …

Veel humor en adrenaline

Bij het bekijken van de film ACT Kroatië is het vooral spannend om te zien hoe de deelnemers rond het Britse motoricoon Charley Boorman de uitdagingen waar ze voor staan de baas worden. Er is geen gebrek aan humor, maar er is ook genoeg adrenaline, niet alleen tijdens de rit over bergruggen, langs watervallen en door bossen, maar vooral tijdens de passages langs de niet in kaart gebrachte mijnenvelden die zijn blijven liggen na de Joegoslavische oorlog in het Kroatische achterland.

ACT Kroatië heeft een hoog off-roadandeel

Dit complete avontuur strekt zich uit over meer dan 835 kilometer. De route als geheel wordt door de makers gecategoriseerd als gemiddeld tot moeilijk. Met een off-roadaandeel van 65 procent is ACT Kroatië een van de meer uitdagende routes in het ACT-assortiment. Vanwege de lengte van met name de afzonderlijke dagetappes, die wel 220 kilometer kunnen bedragen, is het altijd aan te raden om je eigen kracht goed in te schatten. Het team ging elke dag vroeg op pad en kwam laat aan op de bestemming, maar natuurlijk kan – en moet – iedereen zijn eigen tempo kiezen tijdens het offroad rijden. Meer informatie over de tracks is ook te vinden in ALPENTOURER 2-2024.

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button