De ruimte in met nieuwe mega-topcase

hepco1Van opbergruimte heb je nooit genoeg, zeker op je motor niet. Wie op de motor op reis gaat, weet dat vaak al een paar schoenen van je charmante duopassagier voor opbergproblemen kunnen zorgen. Maar nu is er…. de nieuwe mega-topcase Junior TC 55 van Hepco & Becker. Met zijn inhoud van liefst 55 liter slokt hij alles op wat je voor een flinke reis nodig hebt. Ook passen er gemakkelijk twee helmen in, zodat je bij een stadwandeling je handen vrij hebt.

De jumbo-koffers zijn verkrijgbaar in drie varianten: als Junior TC 55 in zwart zonder sierlijst en als Junior TC 55 Flash met een zilverkleurige of zwartglanzende sierlijst. Alledrie de uitvoeringen wegen slechts 4,9 kilogram en zijn voorzien van een zacht bodemmatje en een binnentasje. En ze hebben natuurlijk het enorme volume van 55 liter. De koffer, gemaakt uit slagvaste kunststofschalen, is groot genoeg voor twee integraalhelmen naast elkaar.

Een handzame koffer

hepco8Dankzij de aerodynamische vormgeving lijkt de topcase niet zo groot als hij is. Een perfect passende binnentas, een comfortabel rugpolster en een praktische handgreep zijn voor de Junior TC 55 als accessoire leverbaar. De topcase wordt op de motor gemonteerd door middel van een stabiele metalen houder inclusief slot. Twee identieke sloten vergrendelen het deksel van de koffer. Vanzelfsprekend zijn de drie sloten allemaal met dezelfde sleutel te bedienen. Voor extra veiligheid heeft de TC 55 twee rode reflectoren op de achterzijde. Een ergonomisch goed geplaatste handgreep maakt de topcase in een handomdraai tot een handzame koffer.

Vergelijkbare artikelen

Meer informatie over het complete assortiment van Hepco & Becker vind je op internet.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button