Honda introduceert de Adventure week

» Honda Adventure Week FB

Honda Motor Europe introduceert de Adventure week, waarbij de verschillende topmodellen uit dit populaire segment een week lang centraal staan. Voor de Benelux is de Adventure week gepland van 22 t/m 28 mei aanstaande. Tijdens deze week staan alle motoren uit het Honda Adventure segment centraal.

Allereerst de totaal nieuwe en unieke X-ADV, waarbij ADV zowel voor Adventure als Advanced staat. Verder natuurlijk de populaire Africa Twin. Bijna 30 jaar geleden won Honda de Parijs-Dakar Rally. Maar laten we ook de NC750X en beide VFR modellen; de Crosstourer en Crossrunner, niet vergeten. Dus of u nu een beginnende rijder bent of een doorgewinterde pro, er is altijd een Honda Adventure-motorfiets te vinden.

Vergelijkbare artikelen

Tevens zijn veel van de Honda Adventure modellen geroemd om de unieke Dual Clutch Transmission (DCT) technologie. Een technologie waarbij de focus compleet naar de rijder gaat, omdat het rijden zelf zo eenvoudig mogelijk gemaakt wordt. Verschillende rijmodi (Drive en Sport) waarbij manueel schakelen, met een druk op de knop, ook nog steeds mogelijk is.

Gedurende de Honda Aventure week staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken en zelf het avontuur te ervaren. Kijk hier voor een dealer in de buurt en boek snel een afspraak.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button