Met ALPENTOURER op toertocht in 2014

lezersreisen-2014-1

Na de scouting voor de ALPENTOURER Seizoensfinale 2014 in Zuid-Frankrijk staan nu alle vier de lezersreizen voor het komende seizoen met informatie en boekingsopties online. In 2014 gaan we naar Kroatië, tweemaal naar Frankrijk en ‘last but not least’ naar Ierland en Wales.

lezersreisen-2014-3Het seizoen wordt ingeluid met een aangepaste toertocht naar Dalmatië, de bestemming van onze Seizoensfinale 2013. Die reis was zo snel volgeboekt dat we diverse mensen moesten teleurstellen. En daarom bieden we de reis in een iets gewijzigde vorm en toegespitst op een kleiner deelnemeraantal opnieuw aan, van 27 april tot 2 mei 2014.

Vergelijkbare artikelen

Eind mei herhalen we de kastelenroute tussen Loire, Cher en Indre. Ook deze reis hebben we aangepast en uitgebreid met twee etappes vanaf/tot Franche-Comté. Deze toertocht vindt plaats van 25 tot 31 mei 2014.

Hét hoogtepunt van onze lezersreizen volgend jaar is zonder enige twijfel de combinatie Ierland en Wales. Van 15 tot 29 juni 2014 nemen we je mee over grote delen van de spiksplinternieuwe Wild Atlantic Way. We hebben de mooiste stukken van deze 2500 kilometer weg langs de Ierse kust voor je uitgezocht. Ervoor en erna staan je bovendien een paar spectaculaire rijdagen door Wales te wachten, een grotendeels onbekende maar o zo aantrekkelijke motorbestemming.

Op = op!

Al voor de vijfde keer organiseren we komend jaar de Seizoensfinale. Ditmaal gaan we laat in de herfst naar Zuid-Frankrijk, preciezer gezegd van 11 tot 19 oktober 2014. Als je onze Facebook-pagina volgt, heb je de scouting voor deze reis al kunnen volgen. De reden dat de reis pas laat staat ingepland, is de motorbeurs Intermot in Keulen, die begin oktober plaatsvindt en waar wij uiteraard aanwezig zijn.

lezersreisen-2014-2

Het doet ons veel plezier dat er al diverse inschrijvingen door abonnees en eerdere deelnemers zijn, voor alle lezersreizen die we volgend jaar organiseren. Als je in 2014 met ons op reis wil, wacht dan niet te lang, want de reizen zijn meestal al vroeg volgeboekt.

Gedetailleerde beschrijvingen per lezersreis vind je samen met de prijzen, voorwaarden en boekingsopties op onze extra-website – in Duitse en Engels taal:

LEZERSREISEN 2014

Vergelijkbare artikelen

Back to top button