Startpagina » NIEUWS » Moto Guzzi Experience met nieuwe bestemmingen

Moto Guzzi Experience met nieuwe bestemmingen

De Moto Guzzi Experience is een goede gelegenheid om samen met gelijkgestemde zielen de nieuwste modellen van Moto Guzzi uitgebreid te inspecteren, een paar perfect georganiseerde vakantiedagen door te brengen en motorvrienden uit de hele wereld die zich met het merk Moto Guzzi verbonden voelen te ontmoeten. Tijdens meerdaagse begeleide toertochten hebben de deelnemers de gelegenheid om alle machines uit het actuele assortiment van Moto Guzzi aan een praktijkproef te onderwerpen. Fascinerende landschappen, natuur en cultuur staan op het programma, en natuurlijk wordt er ook geproefd van de lokale keuken.

Ontdekkingsreizen

Na de eerste edities, die de deelnemers door Sardinië, de Dolomieten in de regio Trentino en in de Toscane voerden, is het aanbod van de Moto Guzzi Ex­­perience uitgebreid en geop­timaliseerd. Tussen maart en november 2019 wordt er koers gezet naar nieuwe bestemmingen, die deels buiten Italië liggen. Het komende jaar staan naast korte vierdaagse trips ook ontdekkingsreizen tot 10 dagen op het programma.

Het gaat om all-inclusive pakketten inclusief volpension vol afwisseling. Onderweg tijdens een dagtocht en ’s avonds genieten de deelnemers van de heerlijkheden van de keuken van de streek in kwestie in geselecteerde restaurants. Verder zijn inbegrepen het gebruik van Moto Guzzi motoren, brandstof en de diensten van de toergidsen.
De Moto Guzzi Experience staat open voor iedereen die graag reist en tegelijkertijd de wereld en het bijzondere karakter van de ‘Adelaar uit Mandello’ wil ervaren.

Meer informatie
Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

GPS 3/2019: België | Nederland | Duitsland | Noorwegen

De beschikbare gps-gegevens van ALPENTOURER 3/2019: toertochten in België, Nederland, Duitsland en Noorwegen.

GPS 2/2019: Zwitserland | Duitsland | Italië

De beschikbare gps-gegevens van ALPENTOURER 2/2019: toertochten in Zwitserland, Duitsland en Italië.