Startpagina » NIEUWS » Kleding & Accessoires » Nieuwe Moto-Skiveez voor extra uithoudingsvermogen

Nieuwe Moto-Skiveez voor extra uithoudingsvermogen

De Performance Adventure Skiveez is de nieuwe driekwart functionele broek met de beproefde polstering uit de Adventure Skiveez functionele short. Vele gebruikers van de beproefde Adventure Shorts wilden graag deze variant om ook bij lagere temperaturen goed gepolsterd onderweg te zijn. Maar de fabrikant heeft het niet alleen hierbij gelaten.

De gebruikte materialen in deze broek zorgen voor extra comfort. Het weefsel zorgt voor een duurzame compressie van de spieren, wat tijdens een lange rit kramp helpt voorkomen. Tegelijkertijd wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat vermoeidheid helpt voorkomen. Op plekken als de knieën zijn flexibelere garens verwerkt, die de druk tijdens het zitten verminderen. Verder is gebruik gemaakt van vlakke naden, die in vergelijking met gangbaar ondergoed alleen maar voordelen bieden, vooral op het gebied van draagcomfort en duurzame pasvorm.

De Performance Adventure Skiveez is een driekwart onderbroek gemaakt voor motorrijders die rechtop zitten en waarbij de knie zich onder het zitvlak en de heupen bevindt. Tijdens een lange motorrit worden de binnenzijde van de bovendij, het bovendeel van de lies en delen van het bekken het zwaarst belast. De polstering van de Adventure Skiveez vermindert dankzij zijn speciale vorm de druk op het zitvlak en beschermt de liesstreek en de binnenzijde van de bovendij tegen schuren.

Daarmee zijn de Performance Adventure Skiveez vooral geschikt voor reisenduro’s, nakedbikes, retrobikes (en klassiekers) en de meeste sportieve toermachines.

Je kunt de Performance Adventure Skiveez hier kopen.

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Lady Skiveez Comeback

De zeer populaire Lady Skiveez zijn nu weer beschikbaar in alle vijf maten van S tot 2XL.

Motor-kleding voor elk avontuur

Alles wat je als motorrijder op reis meeneemt, moet aan twee basiseisen voldoen: het moet functioneel zijn en weinig ruimte innemen. Dat geldt vooral voor kleding.