Startpagina » NIEUWS » Kleding & Accessoires » Nieuwe Moto-Skiveez voor extra uithoudingsvermogen

Nieuwe Moto-Skiveez voor extra uithoudingsvermogen

De Performance Adventure Skiveez is de nieuwe driekwart functionele broek met de beproefde polstering uit de Adventure Skiveez functionele short. Vele gebruikers van de beproefde Adventure Shorts wilden graag deze variant om ook bij lagere temperaturen goed gepolsterd onderweg te zijn. Maar de fabrikant heeft het niet alleen hierbij gelaten.

De gebruikte materialen in deze broek zorgen voor extra comfort. Het weefsel zorgt voor een duurzame compressie van de spieren, wat tijdens een lange rit kramp helpt voorkomen. Tegelijkertijd wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat vermoeidheid helpt voorkomen. Op plekken als de knieën zijn flexibelere garens verwerkt, die de druk tijdens het zitten verminderen. Verder is gebruik gemaakt van vlakke naden, die in vergelijking met gangbaar ondergoed alleen maar voordelen bieden, vooral op het gebied van draagcomfort en duurzame pasvorm.

De Performance Adventure Skiveez is een driekwart onderbroek gemaakt voor motorrijders die rechtop zitten en waarbij de knie zich onder het zitvlak en de heupen bevindt. Tijdens een lange motorrit worden de binnenzijde van de bovendij, het bovendeel van de lies en delen van het bekken het zwaarst belast. De polstering van de Adventure Skiveez vermindert dankzij zijn speciale vorm de druk op het zitvlak en beschermt de liesstreek en de binnenzijde van de bovendij tegen schuren.

Daarmee zijn de Performance Adventure Skiveez vooral geschikt voor reisenduro’s, nakedbikes, retrobikes (en klassiekers) en de meeste sportieve toermachines.

Je kunt de Performance Adventure Skiveez hier kopen.

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Moto-Skiveez functionele shorts voor meer zitcomfort

Moto-Skiveez® zijn functionele onderbroeken voor bijna alle soorten motoren. De verschillende pads helpen niet alleen drukklachten maar ook huidirritatie verminderen.

Zo werkt textielkleding

Textielkleding beschermt tegen weer en wind en ook bij een valpartij. Maar wat is nu eigenlijk het geheim van textielkleding? We proberen de belangrijkste begrippen hier voor je uit te leggen…