Spectaculaire Harley-Davidson events in 2015

harley-eventementen

Harley-Davidson kondigt zijn evenementenkalender voor 2015 aan. Motorrijders in heel Europa en daarbuiten kunnen uitzien naar een groot aantal evenementen met elk zijn eigen karakter en sfeer. Hierdoor krijgen bezoekers op elke evenementslocatie een unieke ervaring en een onbedwingbare drang om op hun motor te stappen. Maar er zijn zeker ook constanten in alle evenementen: een programma van fantastische live-bands, custom bike-presentaties, proefritten, parades, een biker market en ride outs.

Het evenementenseizoen gaat van start in Grimaud, Frankrijk. Van 7 tot en met 10 mei 2015 vindt het negende jaarlijkse Harley-Davidson Euro Festival plaats in de Golf van Saint-Tropez aan de Côte d’Azur. Bezoekers genieten van de omgeving, luisteren naar muziek op het strandpodium en ontspannen in een van de vele bars en restaurants. Tickets voor het Euro Festival zijn verkrijgbaar voor slechts 32 euro.

Vergelijkbare artikelen

harleybeneluxEr zijn ook Harley- en H.O.G.-evenementen dichterbij huis, zoals de Benelux H.O.G Rally. Deze vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 14 juni 2015 in Bergen (Mons), de Culturele Hoofdstad 2015 van Europa. Daar vinden bezoekers een Urban Rally met een grote diversiteit van activiteiten, mooie ritten in de omgeving en een geweldige line-up van bands voor zowel de vrijdag- als de zaterdagavond.

Meer informatie

De Europese H.O.G. Rally is voor veel Harley-rijders elk jaar weer een hoogtepunt. Dit evenement vindt jaarlijks plaats op een andere locatie. De 24e editie is van 18 tot en met 21 juni 2015 in de Spaanse badplaats Puerto Sherry, vlakbij de Zuid-Spaanse stad Jerez. Het is de eerste keer dat Harley-Davidson hier een groot evenement organiseert – men verwacht meer dan tienduizend Harley-rijders.

Het Harley-evenementenseizoen eindigt in Oostenrijk. Van 8 tot en met 13 september 2015 vindt de European Bike Week aan de Faakersee in Zuid-Oostenrijk plaats. De Bike Week is het grootste open biker-festival in Europa en is een magneet voor meer dan honderdduizend motorenthousiastelingen uit heel Europa en daarbuiten. Het grootse Harley-festival biedt entertainment, een breed scala van activiteiten en panorama’s van de meest adembenemende landschappen ter wereld.

Ga naar de Harley-Davidson website voor meer informatie over de Europese evenementen in 2015 en om tickets te bestellen.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button