Stijlvolle ALPENTOURER-shirts met hoogwaardige functies

shirts-rot-blau_4737

De tijden dat we als motorrijders in ons ouwe kloffie over ‘s Heren wegen tuften, zijn gelukkig allang voorbij. Tegenwoordig is er keuze genoeg om ons stijlvol en tegelijkertijd functioneel te kleden. Daarom breidt ALPENTOURER zijn eigen kledingaanbod uit met nieuwe High Performance shirts.

at-teamshirt-roodOns gloednieuwe, van talrijke nuttige features voorziene ALPENTOURER Teamshirt is genoemd naar een van de meest legendarische alpenpassen, en valt net als de Stelviopas op door zijn bijzondere details. De toplaag is vervaardigd uit 100% Topcool®-polyestervezel en met 140 g/ m2 zeer licht voor een optimaal draagcomfort.

Het STELVIO functionele shirt is bovendien ademend, vochtregulerend en sneldrogend. TOPCOOL® polyestervezels nemen door hun speciale oppervlak vocht zeer goed op en transporteren het snel naar buiten, zodat het kan verdampen. Dankzij de trendy v-hals met polokraag en contrasterende vlakken op de ellebogen en schouders loop je er ook nog eens stijlvol bij. Het STELVIO Teamshirt is verkrijgbaar in de herenmaten M-XXL voor 29,90 euro.

at-polo-men-blauDe Franse alpenpas Col de l’Izoard geeft zijn naam aan ons trendy functionele poloshirt voor heren. Het bovenmateriaal uit 100% polyester is met 170 g/m2 extra licht, wat voor een uitstekend draagcomfort zorgt. Desondanks is het robuust genoeg voor de uitdagingen van een langere toertocht.

Het IZOARD functionele poloshirt is een echt high performance-product: het is ademend, vochtregulerend en sneldrogend. Bovendien heeft het een UV-beschermingsfactor van 25. De Silver Finish-upgrade van het weefsel helpt onaangename geurtjes voorkomen en zorgt voor een langdurig fris gevoel.

De gebreide polokraag met ingebouwde nektape, korte mouwen en piquet-look geven het shirt een modieuze uitstraling. De knopen zijn ton-sur-ton bij de kleur van het shirt. Het IZOARD functionele poloshirt is verkrijgbaar in ALPENTOURER-rood en ook in stijlvol navy. Het functionele heren-poloshirt IZOARD is verkrijgbaar in de maten M-3XL voor 39,90 euro.

at-polo-ladies-rotVoor dezelfde prijs is de identiek uitgeruste damesversie van dit functionele poloshirt verkrijgbaar. Ook hier geeft een beroemde Franse alpenpas, de Col de la Madeleine, dit hoogwaardige poloshirt zijn naam. Dankzij de lichte taillering is deze elegante damesvariant optimaal afgestemd op de vorm van het vrouwelijke lichaam. Het MADELEINE functionele poloshirt is verkrijgbaar in de damesmaten S-XXL, eveneens voor 39,90 euro.

Alles voor je motorreis

In onze webshop vind je ook het teamjack TURINI, de inmiddels tot bestsellers uitgegroeide gepolsterde functionele shorts van Moto Skiveez en vele andere nuttige accessoires voor je motorvakantie. Kijk snel eens rond!

Vergelijkbare artikelen

Back to top button