Het ALPENTOURER teamjack „Turini“ is er!

at-jacke-web

Na een testfase van meer dan een jaar en meerdere verbeteringen is hij eindelijk verkrijgbaar: het ALPENTOURER teamjack! Genoemd naar een van de mooiste passen van de Alpen, de legendarische Col de Turini, presenteert het jack zich in stijlvol rood met talrijke slimme details. Het was ons doel om een jack te ontwerpen dat doelmatig, comfortabel, fraai vormgegeven én gunstig geprijsd is. En dat is met de ‘Turini’ absoluut gelukt, vinden we.

Omdat veiligheid bij ons op nummer één staat, hebben we veel aandacht besteed aan de zichtbaarheid. De reflecterende vlakken zorgen dat je goed zichtbaar bent bij duisternis of schemering. De witte contrastvlakken dragen niet alleen bij aan de vlotte looks van het jack, maar zorgen eveneens voor extra zichtbaarheid. Natuurlijk is het jack voorzien van alle benodigde protectoren. Seriematig is het voorzien van SAS-TEC 3D-protectoren op de ellebogen, schouders en rug. Iets wat nog niet bij alle motorjacks een vanzelfsprekendheid is.

Vergelijkbare artikelen

De introductieprijs van het ALPENTOURER teamjack „Turini“ is 249 euro. Het is verkrijgbaar in de maten S tot 2XL. In de extra grote maten 3XL en 4XL kost het 279 euro. Het is vanzelfsprekend te koop in onze webshop.

Het jack beschikt over een groot draagcomfort. We geven je ook graag tips over andere motorkleding die je goed kunt combineren met het jack. De ALPENTOURER teamcap is voor 14,95 euro hier in onze webshop verkrijgbaar. Andere kleding is in ontwikkeling. Wij gaan alvast graag op reis met het nieuwe teamjack, ook op de Col de Turini…

Vergelijkbare artikelen

Back to top button