Startpagina » NIEUWS » Gevarieerd huuraanbod van Edelweiss Bike Travel

Gevarieerd huuraanbod van Edelweiss Bike Travel

Edelweiss Bike Travel stelt een enorme vloot van huurmotoren van meerdere merken ter beschikking. Omdat de wereldwijd grootste aanbieder van motorreizen steeds meer machines voor zijn klanten uit de hele wereld vrij moest houden, was de beslissing om een deel van deze omvangrijke vloot te gaan verhuren een logische. Voor de afwisseling wordt niet alleen het complete aanbod van BMW aangeboden.

Grootste huuraanbod in de hele Alpen

Geïnteresseerden kunnen ook kiezen uit talrijke machines uit de catalogus van Ducati, Harley-Davidson, Honda, Suzuki, Triumph en Yamaha. Het aanbod varieert van instapmodellen zoals de BMW G 310 R tot aan exoten als de driewieler Yamaha Niken GT. Maar het grootste deel van het huuraanbod bestaat uit adventuremotoren die geschikt zijn voor een langere reis.

De prijzen zijn afhankelijk van het model en de huurperiode. Inbegrepen is een verzekering met een hoog eigen risico. Tegen bijbetaling kan dit worden verlaagd tot de helft of zelfs tot nul euro. Wie bepaalde uitrusting nodig heeft, kan die ook huren. Dat zijn allemaal producten van Held.

Meer informatie
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Alpentourer 3/2020

ALPENTOURER 3/2020

In ALPENTOURER 3/2020 vind je reportages over Corsica, Provence en Vaucluse. Plus een kampeerspecial met de TOP-10 alpencampings en een rij-indruk over de Suzuki V-Strom 1050XT.

ALPENTOURER 2/2020

In ALPENTOURER 2/2020 vind je reportages over Beieren, Salzburger Land, Zwitserland en de Zwarte Woud. Plus een jubileumspecial van 48 pagina's!