Startpagina » NIEUWS » Gevarieerd huuraanbod van Edelweiss Bike Travel

Gevarieerd huuraanbod van Edelweiss Bike Travel

Edelweiss Bike Travel stelt een enorme vloot van huurmotoren van meerdere merken ter beschikking. Omdat de wereldwijd grootste aanbieder van motorreizen steeds meer machines voor zijn klanten uit de hele wereld vrij moest houden, was de beslissing om een deel van deze omvangrijke vloot te gaan verhuren een logische. Voor de afwisseling wordt niet alleen het complete aanbod van BMW aangeboden.

Grootste huuraanbod in de hele Alpen

Geïnteresseerden kunnen ook kiezen uit talrijke machines uit de catalogus van Ducati, Harley-Davidson, Honda, Suzuki, Triumph en Yamaha. Het aanbod varieert van instapmodellen zoals de BMW G 310 R tot aan exoten als de driewieler Yamaha Niken GT. Maar het grootste deel van het huuraanbod bestaat uit adventuremotoren die geschikt zijn voor een langere reis.

De prijzen zijn afhankelijk van het model en de huurperiode. Inbegrepen is een verzekering met een hoog eigen risico. Tegen bijbetaling kan dit worden verlaagd tot de helft of zelfs tot nul euro. Wie bepaalde uitrusting nodig heeft, kan die ook huren. Dat zijn allemaal producten van Held.

Meer informatie
Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ALPENTOURER 3/2019

In ALPENTOURER 3/2019 vind je reportages over België, het Nederlandse IJsselmeer en de Duitse Voralpen. Plus een rijtest over de Ducati Multistrada 950S.

Toerkennis bij hotels in de Alpen

Je gastheren in de MoHo - Motorrad Hotels zitten in de mooiste regio's van de Alpen – kennen de beste tochten, handige tips en leuke fotohaltes.