Endurotochten in Georgië

enduro-georgien

Zelfs in Europa zijn er nog streken waar het motorrijden tot op vandaag een avontuurlijke ontdekkingsreis is. Als een land met een christelijke cultuur op het snijvlak van Europa en het Midden-Oosten heeft de Kaukasus-republiek Georgië veel cultuurschatten te bieden. Eeuwenoude monumenten, fresco’s en kerkjes in hooggelegen bergdorpen vertellen het verhaal van een rijk verleden. Bezoekers worden hier ontvangen met een gastvrijheid die oprecht en warm is, zelfs als ze op een motor rijden.

enduro-georgien-2Wie de motorbeurzen in binnen- en buitenland bezoekt, met name in Duitsland, is vast weleens langs de stand van West-East-Travel gelopen. Dit Georgische bedrijf biedt avontuurlijke endurotochten in de afgelegen berggebieden van het land aan.

Als deelnemer krijg je de beschikking over moderne KTM-modellen als de EXC 450 of de 690 Enduro R, en kun je ook gebruik maken van een complete uitrusting. Een week offroadrijden van de Zwarte-Zeekust naar het hoogstgelegen dorp van Europa kost vanaf 1690 euro.

De tochten zijn niet erg moeilijk en ook voor offroad-beginners prima te doen. Je bent onderweg in een groepje vanaf vier man en de professionele begeleiders van West-East-Travel zorgen dat de tocht op rolletjes verloopt. Wie liever een wat heftigere tocht maakt, kan meedoen aan de 14-daagse toer door Georgië, Armenië en Turkije.

Het complete programma en alle details over de diverse toertochten vind je op Internet.

Meer Informatie

 

Vergelijkbare artikelen

Back to top button