Startpagina » NIEUWS » EU-website biedt informatie over de reisvoorschriften

EU-website biedt informatie over de reisvoorschriften

reopen EU

Actuele informatie over de Corona-verordeningen in alle EU-landen is beschikbaar op de nieuwe Europese website REOPEN EU. Daar kan elk land afzonderlijk worden opgeroepen en worden de toegangsregels voor alle vervoermiddelen en de huidige regels voor Covid-19 in het land opgesomd. Het bevat ook links naar nationale en regionale websites waar meer informatie te vinden is.

Volgens de website blijft de bescherming van de volksgezondheid een prioriteit, maar moet iedereen in staat zijn om van zijn vakantie te genieten, familie en vrienden te bezoeken en voor andere doeleinden te reizen. Het interactieve platform biedt de informatie die nodig is om veilig reizen en vakanties in Europa te plannen met betrekking tot uw eigen gezondheid. De inhoud van de website wordt regelmatig bijgewerkt en is beschikbaar in 24 talen.

GA NAAR REOPEN EU

ALPENTOURER lezersonderzoek 2020

Neem hier deel

Wil je geen nieuws meer missen? Schrijf u hier in
voor onze ALPENTOURER-nieuwsbrief!

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

GPS 2/2021: Alpenlanden

De beschikbare gps-gegevens van ALPENTOURER 2/2021: toertochten in Oostenrijk, Zwitserland en Slovenië.

Nieuwe reisvideo over de Wild Atlantic Way in Ierland

Bij het bekijken van de videoreportage over Ierland van onze collega Alex Milz a.k.a. Alex On Road kregen we tranen in onze ogen vanwege de herinneringen en het verlangen. Een geweldige film. Kijk uit.