Startpagina » NIEUWS » Kleding & Accessoires » Germas: veel keus voor de forse biker

Germas: veel keus voor de forse biker

Germas textieljack RavennaAl een jaar of twintig richt het Duitse motorkledingmerk Germas zich op de motorrijder met ’n maatje meer. Onder de noemer ‘Big Biker’ vind je in het Germas-assortiment bijna 60 artikelen, waaronder jacks tot een maat van maar liefst 12XL en broeken tot 10XL en een taillemaat van 48. En daarnaast ook handschoenen, niergordels, veiligheidshesjes en andere producten.

Een topper is het textieljack Ravenna, dat niet alleen tot de maat 12XL verkrijgbaar is, maar laat zien dat ook een fors uitgevallen motorrijder er stijlvol bij kan lopen. Het jack is uitgevoerd in chic lichtgrijs met trendy rode accenten, wat de zware jongens onder ons een kleurrijke look verleent.

Vrij nieuw in het assortiment zijn waxcotton-jacks, terwijl lederen jacks al sinds het begin in extra grote maten verkrijgbaar zijn. Germas biedt vanzelfsprekend ook de steeds populairder wordende motorjeans met inzetstukken uit kevlar aan. De Duitsers laten je kiezen uit drie verschillende modellen.

Regenkleding, reflectievestjes, handschoenen en niergordels ronden het omvangrijke Germas-programma voor big bikers af. Meer informatie vind je op de website, en daar kun je ook een catalogus van Germas aanvragen.

x

Check Also

Motor-kleding voor elk avontuur

Alles wat je als motorrijder op reis meeneemt, moet aan twee basiseisen voldoen: het moet functioneel zijn en weinig ruimte innemen. Dat geldt vooral voor kleding.

Nieuw: de Honda Adventure collectie

Speciaal voor de Africa Twin heeft Honda een kledinglijn ontworpen.