Goedhart Motoren viert het nieuwe motorseizoen

» 01 Pand ITF3611 header

Goedhart Motoren viert de start van het nieuwe motorseizoen met een spectaculair openingsweekend op zaterdag 25 en zondag 26 maart. De Bodegraafse motorspeciaalzaak heeft daar alle reden toe: deze winter heeft er een enorme verbouwing plaatsgevonden. De grootste veranderingen zijn 600 vierkante meter extra showroom én een uniek shop-in-shopconcept.

Berry Goedhart, eigenaar en oprichter Goedhart Motoren: ‘Keihard is gewerkt aan een enorme uitbreiding om het unieke shop-in-shopconcept te realiseren. We hebben nu in ons pand 4.000 vierkante meter ter beschikking. En uniek ingericht, met voor elk merk een eigen plek. Bij elk merk zie je, voel je en proef je de eigen merksfeer en beleving. Alsof je op een motorbeurs staat. Ik durf te stellen dat we een prachtig signaal richting de toekomst geven met het shop-in-shopconcept. We genieten het vertrouwen van de grote motormerken. Dit concept wordt de trend.’

Nog uitgebreider assortiment

Andere noviteiten: een overdekt evenemententerrein en parkeerplaats, het motormerk Husqvarna is toegevoegd aan het toch al uitgebreide scala merken (nu 11 officiële dealerschappen), een uitgebreider assortiment motorkleding, helmen en accessoires, een nieuwe keuken (met de Rietveld Burger van de lokale slager) en een prachtig terras op het zuiden.

Motor van Valentino Rossi

Speciaal voor het openingsweekend heeft Goedhart een aantal exclusieve motoren geregeld. Zo is bijvoorbeeld de MotoGP Yamaha M1 (replica) van Valentino Rossi aanwezig. Ook present: de Dakar Rally KTM van Jurgen van den Goorbergh en de Moto3 KTM van de Nederlandse coureur Bo Bendsneyder. Kers op de taart: de Kawasaki H2R, de snelste productiemotor ter wereld.

Het openingsweekend vindt plaats op zaterdag 25 maart (van 08.30 tot 17.00 uur) en zondag 26 maart (12.00 tot 17.00 uur) bij Goedhart Motoren aan de Europaweg in Bodegraven.

 

Vergelijkbare artikelen

Back to top button