Startpagina » NIEUWS » Het nieuwe KTM Motohall

Het nieuwe KTM Motohall

KTM Motohall in Mattighofen

De gloednieuwe KTM Motohall, die in het centrum van het stadje in de buurt van Salzburg is gebouwd, heeft een unieke vormgeving. Met de verhuizing van een deel van het bedrijf en de opening van een bezoekerscentrum wil KTM ook de gemeente danken waar de traditierijke Oostenrijkse motorfabrikant al sinds jaar en dag is gevestigd.

Het ruimteschip is geland: half mei opent het nieuwe bezoekers- en administratieve centrum van KTM in het Oostenrijkse Mattighofen zijn deuren.

Het monumentale gebouw wordt omkroond door een bijzondere metalen constructie die een bandenspoor moet voorstellen. Daaronder zorgen grote vensters voor voldoende licht in de expositieruimten, waar de geschiedenis van het merk tot leven komt.

Wie het nieuwe complex bezoekt, doet er goed aan om het motto van KTM (‘Ready to Race’) niet letterlijk te nemen. Het is aan te raden om ruim de tijd te nemen om de historie en de ontwikkeling van het Oostenrijkse merk tot een succesvolle wereldspeler tot zich te nemen.

Meer informatie
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Intermot 2020

Intermot in Keulen geannuleerd voor 2020

De tweejaarlijkse motorbeurs in Keulen is geannuleerd voor 2020. Met BMW Motorrad en KTM hadden twee van de belangrijkste exposanten hun deelname voor 2020 al geannuleerd.

Crosspoint Tirol

Timmelsjoch blijft wekenlang gesloten

De mooiste panoramaweg van Tirol kan na een modderstroom aan de Oostenrijkse kant niet voor half juli in gebruik worden genomen.