HiFi in de Helm

» 220304 sena

Sena breidt zijn samenwerking met de geluidsspecialisten van Harman Kardon uit en introduceert voor 2022 vijf producten in de nieuwe Quantum serie. Twee nieuwe helmen en drie verbeterde communicatieproducten zijn het resultaat van de intensieve samenwerking tussen Sena en de geluidsspecialisten van de firma Harman Kardon.

» 220304 sena 2De systeemhelm genaamd Impulse en de integraalhelm Stryker berusten op een ready-to-ride concept. Microfoon, luidspreker en bedieningseenheid zijn in beide helmen voorgemonteerd. Bovendien is het interieur van de helmen akoestisch aangepast aan de hoogwaardige Harman Kardon componenten.

De nieuwe Quantum serie bevat ook de drie communicatie-units uit de 50-serie van Sena. De 50S biedt Bluetooth- en mesh-verbindingen, die worden bediend via een wieltje op de eenheid. Op de 50R gebeurt dat handschoenvriendelijk middels drie toetsen. En de 50C combineert communicatie en 4K actioncam in één. Alle drie modellen zijn voorzien van nieuwe hoogwaardige speakers en microfoon met SOUND BY Harman Kardon en beloven een compleet nieuwe geluidservaring op de motor.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button