Startpagina » NIEUWS » Kleding & Accessoires » HiFi in de Helm

HiFi in de Helm

Sena breidt zijn samenwerking met de geluidsspecialisten van Harman Kardon uit en introduceert voor 2022 vijf producten in de nieuwe Quantum serie. Twee nieuwe helmen en drie verbeterde communicatieproducten zijn het resultaat van de intensieve samenwerking tussen Sena en de geluidsspecialisten van de firma Harman Kardon.

De systeemhelm genaamd Impulse en de integraalhelm Stryker berusten op een ready-to-ride concept. Microfoon, luidspreker en bedieningseenheid zijn in beide helmen voorgemonteerd. Bovendien is het interieur van de helmen akoestisch aangepast aan de hoogwaardige Harman Kardon componenten.

De nieuwe Quantum serie bevat ook de drie communicatie-units uit de 50-serie van Sena. De 50S biedt Bluetooth- en mesh-verbindingen, die worden bediend via een wieltje op de eenheid. Op de 50R gebeurt dat handschoenvriendelijk middels drie toetsen. En de 50C combineert communicatie en 4K actioncam in één. Alle drie modellen zijn voorzien van nieuwe hoogwaardige speakers en microfoon met SOUND BY Harman Kardon en beloven een compleet nieuwe geluidservaring op de motor.

x

Check Also

Sena Outrush R: communicatieve klapper

De Outrush R is een nieuwe helm van Sena - vooral voor motorreizigers.

Shoei Neotec II – de opvolger

Sinds einde 2011 verheugt de Shoei Neotec helm zich in een grote populariteit. Nu stellen de Japanse helmbouwers zijn opvolger voor, genaamd Neotec II.