Kawasaki Versys met gratis Tourer-pakket

» kawa 650

De Kawasaki Versys is een soft-allroadmodel voor de wat avontuurlijker ingestelde motorrijder. Als je een van beide uitvoeringen koopt – de Versys 1000 of Versys 650 – krijg je er een gratis Tourer Pakket bij ter waarde van zo’n € 1000.

» kawa kl 650 2

Versys 650 Tourer

De Versys 650 is geschikt voor woon-werkverkeer of een leuke dagtrip, maar is ook niet bang voor een reis naar Italië. Hij wordt aangedreven door een paralleltwin, die voorzien is van elektronisch aangestuurde secundaire brandstofkleppen. Voor comfort zorgen de rechte rijpositie in combinatie met een breed stuur. De brandstoftank meet 19 liter. In 2014 trakteert Kawasaki iedere nieuwe bezitter op een gratis Tourer Pakket met een waarde van € 1.010,75. Het bestaat uit:

  • Een monokey kofferset met een inhoud van 35 liter inclusief binnentassen, ophangbeugels en montagematerialen en in de motorkleur gespoten delen
  • Een vario-windscherm
  • Een set handkappen
  • Een tankpad.

Versys 1000 Tourer

» kawa 300 1De Versys 1000 wordt niet aangedreven door een tweecilinder, zoals vaak bij reisenduro’s, maar door een viercilinder met een inhoud van 1043 cc. Diverse elektronische hulpsystemen zorgen voor de nodige veiligheid, zoals het KTRC (3-standen tractiecontrole). Het motorkarakter kun je instellen aan de hand van de zogenaamde Power Modes. De Versys 1000 is ook voorzien van een traploos verstelbaar windscherm. Het Tourer Pakket voor dit model heeft een waarde van € 1.259,08. Het bestaat uit:

  • Een topkoffer met een inhoud van 47 liter
  • Zijkoffers met een inhoud van 35 liter, inclusief binnentassen, ophangbeugels, montagematerialen en in de motorkleur gespoten delen
  • Een tankpad.
Meer informatie

Vergelijkbare artikelen

Back to top button