Startpagina » NIEUWS » Kleding & Accessoires » Lady Skiveez Comeback

Lady Skiveez Comeback

De zeer populaire Lady Skiveez zijn nu weer beschikbaar in alle vijf maten van S tot 2XL. Dit werd aangekondigd door de fabrikant Moto-Skiveez. Voor maanden zijn individuele maten niet beschikbaar geweest. Nu kan besteld worden – eindelijk!

Speciaal voor vrouwen zijn de speciaal vormgegeven Lady Skiveez met een universeel polstering, en daardoor geschikt voor alle soorten motoren en daarnaast ook voor de duopassagier. De polstering van de Lady Skiveez vermindert dankzij zijn speciale vorm de druk op het zitvlak en beschermt de liesstreek en de binnenzijde van de bovendij tegen schuren.

De verschillende pads van deze functionele onderbroeken zijn antibacterieel behandeld en helpen niet alleen drukklachten maar ook huidirritatie verminderen. Het ademende en vochtabsorberende textiel zorgt voor een plezierig draagcomfort.

Meer informative en bestelling
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Motor-kleding voor elk avontuur

Alles wat je als motorrijder op reis meeneemt, moet aan twee basiseisen voldoen: het moet functioneel zijn en weinig ruimte innemen. Dat geldt vooral voor kleding.

Nieuwe Moto-Skiveez voor extra uithoudingsvermogen

De Performance Adventure Skiveez is de nieuwe driekwart functionele broek met de beproefde polstering uit de Adventure Skiveez functionele short.