Startpagina » NIEUWS » Toerkennis bij hotels in de Alpen

Toerkennis bij hotels in de Alpen

Waaraan denk je als je ‘motorhotel’ hoort? Salade, aangemaakt met motorolie? Helemaal niet! Tenminste niet bij de MoHo-hotels. Dat zijn eerder wegwijzers als het om de ideale motor­vakantie zijn. Zij weten waar de verborgen bergwegen liggen, ver weg van de platgetreden paden.

56 hotels en pensions in drie competentiecategorieën

Deze accommodaties in Oostenrijk, Duitsland, Italië, Kroatië en Zwitserland hebben met hun ambitie voor kwaliteit en vakmanschap altijd al bijgedragen aan een levendige motorcultuur. Je gastheren in de MoHo – Motorrad Hotels zitten in de mooiste regio’s van de Alpen en hechten veel belang aan uitstekende faciliteiten en persoonlijke service. Zij kennen de beste tochten in de regio, handige tips en leuke fotohaltes.

Wie in vreemde streken dus niet langer zin heeft om op eigen houtje zijn tochten uit te stippelen, kan beter gebruik maken van het thuisvoordeel van de ‘MoHo – Motorrad Hotels’.

Meer informatie
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Alpentourer 3/2020

ALPENTOURER 3/2020

In ALPENTOURER 3/2020 vind je reportages over Corsica, Provence en Vaucluse. Plus een kampeerspecial met de TOP-10 alpencampings en een rij-indruk over de Suzuki V-Strom 1050XT.

Grenzen openen

Covid-19: de grenzen openen, maar wat is er echt mogelijk?

In de coronacrisis wordt nogal haastig een herwonnen vrijheid van reizen gevierd. De realiteit ziet er anders uit. Een overzicht van de vooruitzichten in populaire motorreisbestemmingen in Europa.