Motor-kleding voor elk avontuur

» news softshell jacke

Alles wat je als motorrijder op reis meeneemt, moet aan twee basiseisen voldoen: het moet functioneel zijn en weinig ruimte innemen. Hoe functioneler een artikel is, des te minder plek neemt het uiteindelijk in. Dat geldt vooral voor kleding. 

Nieuw softshell-jack als tussenlaag

Ons nieuwe softshelljack ALPINE LEGENDS is zeer dun en licht. Daardoor past het perfect onder elk motorjack. Het fungeert als windstopper en is tegelijkertijd ademend en voert transpiratievocht af. Bovendien is het jack zelf als TPU-membraan uitgevoerd, waardoor het waterdicht is met een waterkolom van 5000 mm.

Vergelijkbare artikelen

Een nuttige feature is het duimgat. Dit maakt het mogelijk om het motorjack over het softshelljack aan te trekken zonder dat de mouwen verschuiven. Aan de uiteinden vind je ook geen storende sluitingen, zoals bij vele andere softshelljacks. Dankzij zijn sportief-stijlvolle uitstraling sla je op een koele avond in je hotel een prima figuur.

In damesuitvoering is het jack in ALPENTOURER-rood en titaniumzwart verkrijgbaar. Voor heren is het verkrijgbaar in zwart-rood en eveneens in titaniumzwart. Het nieuwe softshelljack kost 70 euro plus verzendkosten en is verkrijgbaar in de maten M tot 2XL. Speciaal voor de heren is er ook nog 3XL en voor de dames is er de maat S.

Een shirt voor avonturiers

» moto skiveez hemd web

Het Moto-Skiveez® Traveler Shirt is een functioneel shirt met lange mouwen, gemaakt uit extreem licht functioneel garen, dat zich laat samenrollen tot het formaat van een paar sokken. Tegelijkertijd zorgt het weefsel voor ademende eigenschappen. De ventilatieopeningen in het rugpand helpen de lichaamstemperatuur stabiel te houden. Bovendien kun je het shirt gemakkelijk ’s avonds uitwassen, en het is dan de ochtend erna voor het ontbijt allang weer droog en klaar voor nieuwe avonturen.

Van de oksels tot de band zijn er aan beide zijden vijf centimeter brede stretch-inzetstukken ingebouwd, die voor een goede pasvorm en plezierig draagcomfort zorgen. In plaats van knopen maakt het Moto-Skiveez® Traveler Shirt gebruik van extreem platte drukknopen.

Een andere handige feature zijn de twee borstzakken met verticale opening. De een is afsluitbaar middels een ritssluiting, die zich dankzij de lange trekker ook met handschoenen laat bedienen. De tweede borstzak is voorzien van een ingeweven magneetje, dat als superslimme sluiting dient. Daardoor kun je bijvoorbeeld reisdocumenten veilig en desondanks snel toegankelijk bij je dragen. Ook deze borstzak is gemakkelijk te openen en sluiten met handschoenen. De zak sluit automatisch zodra je je hand eruit neemt. De mouwen kunnen lang of opgerold worden gedragen. In het laatste geval houdt een speciale knoop de opgerolde mouw op zijn plek.

Na een uitvoerig testseizoen onder verschillende klimatologische omstandigheden was het unanieme oordeel van de ALPENTOURER-redactie: “Het stijlvolle en onderhoudsarme Moto-Skiveez® Traveler Shirt is ons nieuwe lievelingsshirt!“

Vergelijkbare artikelen

Back to top button