Startpagina » NIEUWS » Motorreisgids met de 55 mooiste alpenpassen

Motorreisgids met de 55 mooiste alpenpassen

01-NL-Alpenpassen-header-web

Voor het eerst is er voor motorrijders een Nederlandstalige reisgids met de mooiste alpenpassen verkrijgbaar. Samen met onze partner Biker Betten presenteren we: 55 Alpenpassen: Motortoertochten in de Alpen. Het motorreisgids is samengesteld door de redacteuren van ALPENTOURER, dé experts in alpenpassen.

Uit de talloze paswegen in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Slovenië heeft de redactie van Alpentourer de top-55 geselecteerd. Daaronder vind je klassiekers als het Timmelsjoch en de Stelvio, maar ook minder bekende passen als de Col du Joly, de Monte Zoncolan en de Sloveense Grenskamweg.

Elke pas bevat een routebeschrijving en handige informatie, zoals de pashoogte, de lengte van de pasweg en de eventuele wintermaanden waarin hij is gesloten, de gps-gegevens en leuke bezienswaardigheden onderweg. Daarnaast ook een kaartje waarop de route is ingetekend, en als extraatje een inside-tip van de Alpentourer-redactie. De gps-coördinaten zijn ook kosteloos te downloaden op www.alpentourer.nl.

De boeken worden per stuk verpakt in een hersluitbare transparante folie, die tijdens het vervoer tegen vocht en beschadiging beschermt.

Dankzij het handige A5-formaat (15 x 21 cm) kun je de reisgids niet alleen gebruiken om je motorvakantie in de Alpen te plannen, maar ook meenemen in je binnenzak of tanktas. De reisgids “55 Alpenpassen: Motortoertochten in de Alpen” telt 128 pagina’s en is hier te koop. De verkoopprijs is € 14,95. Gezien het voorlopige verkoopsucces overweegt de redactie om meer Nederlandstalige motorreisgidsen uit te geven.

Beschikbaar in onze webshop!

15,00In winkelmand

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Intermot 2020

Intermot in Keulen geannuleerd voor 2020

De tweejaarlijkse motorbeurs in Keulen is geannuleerd voor 2020. Met BMW Motorrad en KTM hadden twee van de belangrijkste exposanten hun deelname voor 2020 al geannuleerd.

Crosspoint Tirol

Timmelsjoch blijft wekenlang gesloten

De mooiste panoramaweg van Tirol kan na een modderstroom aan de Oostenrijkse kant niet voor half juli in gebruik worden genomen.