Motortransport naar de Pyreneeën

pyreneeen5

Zin in een weekje sturen door de Pyreneeën, maar zie je op tegen de saaie reis ernaartoe? De gespecialiseerde motortransporteur Motomove heeft nog 5 plaatsen beschikbaar op het transport naar Carcassonne in juli. Daar haal je je motor op 11 juli op en lever je hem uiterlijk 19 juli weer in. Zelf vlieg je naar Carcassonne, bijvoorbeeld met lowcost-airline Ryanair vanaf Eindhoven.

pyreneeen1Carcassonne ligt ten Noorden van de Pyreneeën en ten zuiden van de Cevennes. Het is vanuit Carcassonne slechts 100 kilometer voor je midden in de Pyreneeën zit. Je kunt zigzaggend van de Middellandse zee naar de Atlantische oceaan rijden en onderweg de meest mooie wegen tegenkomen in Frankrijk, Spanje of dwergstaatje Andorra. Bergpassen zijn er in overvloed in de Pyreneeën. Wat te denken van de uit de Tour de France bekende Col de Tourmalet, of de Col du Pourtalet. En vergeet vooral niet de legendarische weg N260 te nemen als je van bochten houdt!

De prijs van het transport is € 475, en als je uitrekent hoeveel je bespaart op brandstof, tol, overnachtingen en maaltijden, is dat een stuk minder dan je denkt. Je motor kun je afgeven en afhalen in Mijdrecht bij Amsterdam of Landgraaf. Motomove heeft sinds 2009 al duizenden motoren veilig naar verre bestemmingen vervoerd.

Ga naar de website van Motomove voor meer informatie, of bel Rob van den Berg op +31 (0)45 26 00 345.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button