Startpagina » NIEUWS » Kleding & Accessoires » Nieuwe Harley-Davidson kledingcollectie

Nieuwe Harley-Davidson kledingcollectie

Spring Motorclothes Collection 2015 (1)-4ed52f2b90463bc80ba4ae240fc0070c

Harley-Davidson introduceert zijn nieuwe Black Label-kledingcollectie. De producten zijn eenvoudig en modern, ontworpen voor de nieuwe, avonturistische generatie die houdt van stijl, stoer en comfortabel. De collectie biedt een subtiele, minimalistische look en feel maar behoud tegelijkertijd de legendarische uitstraling van Harley-Davidson: de wereld is er niet alleen om in te leven, maar ook om te ontdekken en te ervaren.

Iconisch design

Het leer, metaal, rubber en de iconische symbolen van de lentecollectie voor mannen zijn gebaseerd op het DNA van Harley-Davidson. Het knallend oranje staat in scherp contrast met de bekende Harley-uitstraling.

De verschillende materialen, texturen en opdrukken in de nieuwe collectie voor vrouwen vertalen een authentieke motorlook naar eigentijdse kleding, tanks, hoodies, knits en geweven tops. De collectie bestaat uit een complete lijn van kleding en accessoires met kleine badges en emblemen, die het rebelse, dynamische karakter van Harley-Davidson uitstralen.

Bekende producten, zoals de vintage Iconic Tee-selectie, zijn nu ook in de seizoenscollecties beschikbaar voor zowel vrouwen als mannen, in V-hals-, ronde hals-, muscle Tee- en Tanktop-versies. De graphics zijn geïnspireerd op neonlichten, color-stained graphics en adelaariconen. Alle items zijn te koop bij lokale Authorized Harley-Davidson Dealers.

Meer informatie
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

ALPENTOURER motorsokken

Nieuwe motorkousen in frisse kleuren

De voeten van een motorrijder hebben behoorlijk wat te verduren. Desondanks mag er geen pijn of afkoeling ontstaan. Dat is allemaal mogelijk…

ALPENTOURER 3/2017

ALPENTOURER BENELUX-editie 3/2017 met toeren, tips en informatie over de hele Alpen. Plus: de Harley-Davidson toermodellen voor 2017.