Perfecte accommodatie bij de Grossglockner

In het gebied van de Grossglockner Höhenstraße gaat het hart van motorrijders sneller kloppen.

Hoe kan het ook anders gegeven de locatie van deze herberg: aan een van de mooiste paswegen, is herbergier Helmut Wimreiter van Gasthof Der Bärenwirt & Chalet Grossglockner, een fijne motor-accommodatie, ook een gepassioneerd motorrijder.

Grossglockner accommodatie

Midden in de wilde en romantische natuur van het Nationaal Park Hohe Tauern en omringd door vele bergtoppen van boven de drieduizend meter, vind je verschillende andere droomtochten: Lienzer Dolomieten, Karinthische Weissensee en Gerlos Alpenstraße om er maar een paar te noemen en een beetje name-dropping te doen op het gebied van smalle bergweggetjes, smalle bochten en hoge passen. Er is geen snellere manier om je hart te verliezen aan de Alpen – of aan het gezellige zonneterras en de rustieke Zirbenstube van de Bärenwirt.

Vergelijkbare artikelen

Grossglockner accommodatie

Accommodatie voor een perfecte motorvakantie bij de Grossglockner

Of het nu gaat om het uitwisselen van ideeën, benzinepraatjes of een paar specialiteiten uit de Pinzgau – hier in de Hohe Tauern verzamelen zich weer alle langeafstands- en hoogreizende avonturiers op twee wielen! De Bärenwirt is geopend van half mei tot oktober. Alle informatie over de Salzburger motorbelevenis vind je op moho.info of direct op gasthof-grossglockner.com op internet.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button