De grote Touratech-show

» 20220504 Touratech Travel Event 002 web

Na twee jaar zonder Travel Event kunnen we ons dit jaar verheugen op drie dagen van benzinegesprekken met vrienden, met vele exposanten, proefritten, lezingen en talrijke workshops over motorfietsen en reizen. Op het Touratech Travel Event in de bedrijfscentrale in Niedereschach zullen deze thema’s van 27 tot 29 mei 2022 centraal staan.

Het bedrijfsterrein in Niedereschach, inclusief de toegangsweg, wordt omgetoverd tot een grote feestmijl met talloze attracties. Op het hoofdpodium zullen de hele dag lezingen worden gehouden over boeiende reisonderwerpen. En ‘s avonds zullen live bands de sfeer opzwepen.

Grote exposantenmijl

Onder de vele exposanten bevinden zich bijna alle bekende motorfabrikanten, die aanwezig zullen zijn met hun nieuwe producten en bestsellers en ter plaatse testritten mogelijk zullen maken. Dankzij de perfecte locatie van het evenement in het Zwarte Woud, nabij het drielandenpunt van Duitsland, Frankrijk en Zwitserland, kunnen de bezoekers zowel nieuwe machines testen als de populaire motorregio ontdekken. Aanbieders van motoruitrusting, waaronder bekende bandenfabrikanten, zullen ook aanwezig zijn op de grote exposantenmijl. Zij hebben hun producten bij zich en zijn bereikbaar voor intensieve technische besprekingen.

Informatie & programma

Vergelijkbare artikelen

Back to top button